Adres : Organize Deri Sanayi Bölgesi 9. Yol B-9 Parsel Tuzla/İSTANBUL

Mail Adresimiz : info@marmarayem.com.tr

Telefon Numaramız : (0216) 394 23 61 - 71

Ürün Nakliyatları

Ana Sayfa » BLOG » Ürün Nakliyatları

Marmara yem lojistik açıdan İstanbul bölgesinde ki tek fabrikadır. Amacımız ne kadar çok ürün yaptığımız değil, ne kadar kaliteli ürün yaptığımızdır. Bu nedenle yıllardır piyasanın köklü ve kaliteli firmaları ile çalışıyoruz. Marmara yem Türkiye de en hızlı üretim yapan tek fabrikadır. 

Neden mi ?

Çünkü sadece İstanbul merkezinden topladığı günlük ve taze olan kemikleri aynı gün imalata sevk ediyoruz ve en geç 12 saat içerisinde ham madde tazeliği bozulmadan işlenerek ham maddeden en yüksek verimi alabiliyoruz ve bozulmadan işlenmiş unu siz değerli müşterilerimize sevk edebiliyoruz.

Zamanında teslim,ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti şirketimizin her zaman önceliği olmuştur.

Ürünlerimizi özenle tüm kontrollerden geçirdikten hemen sonra sizlere en iyi hizmeti kaliteli sunmak adına, ürünlerimizi nakliyat araçlarımıza yüklüyor ve istenilen zamanda en güvenli bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlıyoruz. Her türlü sıkı denetimlerden geçen araç filomuzun yanı sıra nakliyat sırasında ürünlerimizin zarar görmemesi için elimizden gelenin fazlasını sizler için yapıyoruz.

Sürücü hataları ve benzeri olayları Marmara Yem Yağ Sanayi Tic. Ltd. Şti. 0 (216) 394 23 61 – 71 numaralı hattımızdan bizlere bildirmenizi rica ederiz.

  • Arşivler

  • Translate »